De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Ik geloof dat elk mens, elk merk en elke organisatie een uniek verhaal te vertellen heeft die de emotie, het hart, kan raken en haar doel versterkt.

 

Juist die motivatie (jouw verhaal) maakt je als mens en organisatie eigen, krachtig en authentiek (en daarmee versterk je je boodschap, dienst of product). Dit zal als onderdeel van het fundament geborgen moeten zijn in de (merk)beleving. Geborgen zodat alle communicatie, creaties en campagnes (emotionele)impact zullen hebben bij je doelgroep en hun hart sneller gaat kloppen bij jouw verhaal, merk, dienst of organisatie.

 

Ik zet mijn kennis, reclame-, communicatie- en organisatie-ervaring in om mensen en organisatie te ondersteunen en te adviseren op het gebied van (persoonlijke) groei, marketing & communicatie, leiderschap en zingeving. Naast ervaring en groei als mens, ondernemer, teambouwer en leidinggevende (binnen profit en non-profit organisaties) heb ik als professional ruime ervaring op het gebied van marketing, communicatie & branding. Samen met mijn team (Redmatters) hebben we al honderden merken, bedrijven en professionals succesvol mogen ondersteunen.

Redmatters helpt haar opdrachtgevers vanuit het hart van de organisatie (de intrinsieke motivatie, missie en doelen) haar doelgroep te bereiken, te raken en in beweging te brengen. Als hartenrakers weten ze binnen het brede marketing en communicatie spectrum (strategie, branding, design, digital, content en (online) marketing) harten van doelgroepen te bereiken en te raken. Redmatters ondersteund met een team van professionals haar partners en opdrachtgevers binnen dit brede marketing en communicatie spectrum met full service ondersteuning, kennis, inzichten, creativiteit en praktische oplossingen die bijdragen aan de merkbeleving, de missie en de doelstellingen van de organisatie.

Met mijn rust en inzicht breng ik complexe uitdagingen en processen tot de essentie en dichtbij. Hierdoor weet ik net zo als bij mensen ook de processen in het hart te raken. Dat maakt de uitdagingen en processen inzichtelijk, geeft vertrouwen en maakt wat onmogelijk lijkt, meer en meer mogelijk.

Ben je ook op zoek naar een creatieve sparringpartner, of wil je eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op om te ontdekken wat ik voor jou, je organisatie of merk kan betekenen!