Over Jannis

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Jannis gelooft dat elk mens, elk merk en elke organisatie een uniek verhaal te vertellen heeft die de emotie, het hart, kan raken en haar doel versterkt.

 

Juist die motivatie (jouw verhaal) maakt je als mens en organisatie eigen, krachtig en authentiek (en daarmee versterk je je boodschap, dienst of product). Dit zal als onderdeel van het fundament geborgen moeten zijn in de (merk)beleving. Geborgen zodat alle communicatie, creaties en campagnes (emotionele)impact zullen hebben bij je doelgroep en hun hart sneller gaat kloppen bij jouw verhaal, merk, dienst of organisatie.

 

Jannis zet mijn kennis, reclame-, communicatie- en organisatie-ervaring in om mensen en organisatie te ondersteunen en te adviseren op het gebied van (persoonlijke) groei, marketing & communicatie, leiderschap en zingeving. Naast ervaring en groei als mens, ondernemer, teambouwer en leidinggevende (binnen profit en non-profit organisaties) heeft Jannis als professional ruime ervaring op het gebied van marketing, communicatie & branding. Samen met zijn team (Redmatters) hebben ze al honderden merken, bedrijven en professionals succesvol mogen ondersteunen.

Redmatters helpt haar opdrachtgevers vanuit het hart van de organisatie (de intrinsieke motivatie, missie en doelen) haar doelgroep te bereiken, te raken en in beweging te brengen. Als hartenrakers weten ze binnen het brede marketing en communicatie spectrum (strategie, branding, design, digital, content en (online) marketing) harten van doelgroepen te bereiken en te raken. Redmatters ondersteund met een team van professionals haar partners en opdrachtgevers binnen dit brede marketing en communicatie spectrum met full service ondersteuning, kennis, inzichten, creativiteit en praktische oplossingen die bijdragen aan de merkbeleving, de missie en de doelstellingen van de organisatie.

Met Jannis zijn rust en inzicht breng hij complexe uitdagingen en processen tot de essentie en dichtbij. Hierdoor weet hij net zo als bij mensen ook de processen in het hart te raken. Dat maakt de uitdagingen en processen inzichtelijk, geeft vertrouwen en maakt wat onmogelijk lijkt, meer en meer mogelijk.

 

Jannis valt op binnen zijn vakgebied door zijn creatieve en strategische denken en staat bekend om zijn optimisme en vermogen om te verbinden. Hij deelt inzichten over onderwerpen als de kracht van creativiteit, persoonlijke veerkracht en de impact van onbewuste keuzes in ons leven. Een samenwerking met Jannis kan waardevolle perspectieven en strategieën bieden op het gebied van marketing en communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Ook in contact komen?

Ben je ook op zoek naar een creatieve sparringpartner, of wil je eens van gedachten wisselen?

 

Neem gerust contact op om te ontdekken wat Jannis voor jou, je organisatie of merk kan betekenen!