Home » Over mij
  • Media ondernemer
  • Eigenaar Redmatters; Marketing. Design. Digital.
  • Merkenbouwer
  • Optimist
  • Verbinder
  • Startupcoach

  Ik zet mijn kennis, reclame-, communicatie- en organisatie-ervaring in om bedrijven te ondersteunen en te adviseren op het gebied van groei, marketing, communicatie en branding. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk, organisatie of dienst ook daadwerkelijk je doelgroep bereikt, raakt en verbindt.

   

   Ieder mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Ik geloof dat elk mens, elk merk en elke organisatie een uniek verhaal te vertellen heeft die de emotie kan raken. Juist dat verhaal maakt je boodschap, dienst of product krachtig en zal als onderdeel van het fundament geborgen moeten zijn in de (merk)beleving. Geborgen zodat alle communicatie, creaties en campagnes (emotionele)impact zullen hebben bij je doelgroep en hun hart sneller gaat kloppen bij jouw verhaal, merk, dienst of organisatie.

   Terug naar het hart van je merk. Waar kom je vandaan, wat motiveert je en wat maakt je uniek ten opzichte van anderen? Wat raakt het hart van jouw doelgroep? Van daaruit ontwikkel je de strategie, creatieve concepten en middelen. De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: de doelgroep meenemen in jouw verhaal. Het op creatieve wijze communiceren van de eigen geloofwaardige en unieke waarden brengt je doelgroep namelijk in beweging. Ze zullen daarop reageren, verbinding zoeken, warm worden, je inspirerend of aardig vinden én hun hart openstellen waardoor ze van je willen leren, kopen of zelfs fan worden.

   ✉ jannis@redmatters.com, ✆ 06-38724558, www.redmatters.com

   Bedrijfsconsultancy, Marketingadvies, Grafisch ontwerp, Coaching van executives, Digitale marketing, Merkmarketing, Marketing op sociale media, Contentmarketing, Webontwikkeling en Marketingstrategie


   Je kunt bij Redmatters onder meer terecht voor:
     ★  Strategie en marketing consultancy
     ★  (employee) Branding
     ★  (activatie) Campagnes
     ★  Websites, webapplicaties en development
     ★  Online Marketing
     ★  Fondswerving
     ★  Magazines


   Samen met mijn team zijn al honderden merken, bedrijven en professionals succesvol geholpen. Van MKB bedrijven en (internationale)merken tot ideële organisaties. Onder andere:

     ✔  Schwarzkopf
     ✔  Texelse Bierbrouwerij
     ✔  Leger des Heils
     ✔  Fox Verre Reizen van ANWB
     ✔  Stork
     ✔  Light for the World
     ✔  Prénatal
     ✔  Unique uitzendbureau (USG people)
     ✔  SNP Natuurreizen
     ✔  World Vision